BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Az oldal bannere

Az oldal bannere
Egy dologra megkérlek! Ha van oldalad, ragd ki, és én is reklámozom kicsit a tiedet!:) Persze csak miután HSZ-BEN(!!!!!) szóltál, hogy kitettél, és meg is győződtem róla!

Az oldal bannere II.

Az oldal bannere II.
Nos, mostantól ezzel a bannerrel is hirdetheted azoldalt!:)

Mystic Angel Life - Életem...

Mystic Angel Life - Életem...
Itt mindent megtalálsz rólam. Verseimet, és gondolataimat egyaránt.

2009. december 3., csütörtök

Egy kis részlet a hamarosan itt levő fejezetből!!!

Hogy legyen mi miatt kíváncsiskodnotok! Tudom, hogy régen volt fejezet, de anyu kiadta a hadiparancsot: Ha félév végén nem leszek 4 egész felett, akkor kolesz4 ha 3,9 leszek, akkor is! És akkor csak szombaton tudnék írni, és valószínűleg abból sem sok minden lenne, mert hulla lennék! Plusz oda is be kellene illeszkednem! A mostani osztályomban is csak azért vannak barátaim, mert odajöttek hozzám beszélgetni! De ha 4-es felett leszek, akkor mehetek táncra is, vagyis segít anyu egy táncos bandát találni! :D:D És az csak hetente egyszer lenne! :D Na plusz amiért nem írtam az nem csak a tanulás, bár java részt igen, de itt aludt az unokahugim, ( mind a 2 hétvégén) és kicsit pofátlanság lett volna, ha egyedülhagyom őt, és nem foglalkozom vele! Ezen a hétvégén vasárnap fogok írni, de holnap nem, mivel apámhoz megyek, és ott nincs gép! van, csak apám jelenlegi nőjének a fiát letiltotta az anyja a gépről... Túl sokat lógott rajta... :( Szóval ott nem tudok írni! Meg nagyon itthon sem, mert nem itthon vagyok! Most igen, mert haza jöttem bepakolni a táskámba, meg holnapra holnap utánra ruhát bágerolni, de a mamámnál alszom! Anyum nincs itthon, össz visz alig van 8 fok a lakásban, így nem maradhatok itt, át kell bandukolnom a mamámhoz! az lenne a legjobb, ha nem menne el, de mivel elmegy a hapekjához- amit csak az miatt bánok, mert nem lehetek itthon-, ezért nem maradhatok egyedül! De most igaz hogy szét fagyok, meg hasonlók, de kicsit tovább maradtam, hogy írjk egy kicsit! Nem sok, de már megkövültek az ujjaim a hidegtől! Plusz ha valahogy megtudnátok győzni anyumat, hogy merjen egyedül itthon hagyni, vagy ha nem mer, akkor jöjjön haza előbb, vagy ha tényleg nem mer és nem akar haza jönni, akkor csak a mami felügyeljen rám! Plusz esetleg készítsen be a kájhába, meg gyújtsa meg, mert olyan a házunk, mint egy sírverem! Ezért is nem maradhatok itt, mert nem melegedne fel, és megfáznék, ami már meg is történt!!! Na itt a kis részlet a hamarosan jövő fejezetből!



- Az idő totális csőd, bent nem lehet tanulni úgy, hogy a bútorok is megmaradjanak, ugyan miért is van okom idegeskedni, miközben az ellenség a nyakunkon van! Komolyan mondom semmi bosszantó nincs ebben! – erre ébredtem. Vagyis arra, hogy Jaramie üvölt kikelve magából. Felkapom a köntösömet, és lerohanok a lépcsőn.

- Valaki ma nagyon bal lábbal kelt fel... – próbálom el humorizálni a dolgot.

- Inkább két bal lábbal! – kontráz rám Kyle.

- Nagyon vicces komolyan mondom! – válaszol a szóváltásunkra az ugyancsak paprikás hangulatú Jaramie.

- Ugyan! Mi miatt vagy ilyen ... – keresem a legmegfelelőbb szavakat, miközben odasuhanok Jaramie mellé, és kérdő pillantással folytatom az analízist. – feldúlt?

- Inkább ki miatt! Kik miatt! – fordul el tőlem.

- Csak lehet ezen változtatni! Vagy nem? – teszi keresztbe kajait a kis kamasz Benji, miközben próbál úgy tenni, mintha a tegnapi események meg sem történtek volna.

- Azon, hogy nincs se elég időnk, se helyünk gyakorolni? Ugyan! – förmedt rá Jaramie.

- Nem kellene így beszélned vele! Légy tekintettel az előző este eseményei miatt rá! – most rajtam volt a felförmedés sora.

- Ne kezeljetek úgy, mint egy gyereket! – vágott közbe Benji is.

- De hát az vagy! – világosítom fel kicsit hangosabban mintha csak beszélgetnénk.

- Benjaminnak igaza van! – lép be a hatalmas nappaliba Netil, aki most inkább kinéz valami filmsztárnak a gyönyörű fekete selyem miniben, mint egy egyszerű „embernek”.

- Abban, hogy ne kezeljenek gyerekként? – csillan fel a kiskamasz szeme.

- Nem! Abban tényleg nincs! – közli szárazon Netil Benjivel, akinek a csillogás eltűnik az arcáról, helyette durcás kép honol rajta.

- O kérlek csak növeld még bennem a kisebbségi komplexusomat! Hajrá!

– Abban van, hogy lehet ezen változtatni! – ravasz ki mosoly jelenik meg Netil arcán, a falka tagok, akik ezt a beszélgetést végig hallgatták, mint elképedve néztek a több száz éves vámpír nőre, de nekem leesett a dolog!




Amúgy ez a legeleje, így kezdődik az egész!!! :) Na mentem vissza a mamámhoz, mert szétfagyok, és még egyszer sajnálom, és bocsánat, hoigy nem írtam, de tényleg szét lehet fagyni a hézunkban! :( Remélem meg tudtok bocsétani, ha tudjátok a dolog hátterét is...

0 megjegyzés: